Tein hyydytettyävoileipäkakkua kinkusta. Ohjeesta tulee kaksi irtopohjavuoallista kakkua.
Kinkkuvoileipäkakku
400 g Ohuen ohutta kinkkua
1 kg turkkilaistajugurttia
2 prk ruohosipuli tuorejuustoa
2 dl kuohukermaa
4 dl pilkottua paprikaa
2 dl pilkottua suolakurkkua
1 ruukku ruohosipulia
10 kpl liivatelehteä
pippuria, suolaa ja sokeria
Pohja:
400 g ruisrealia
60 voi sulaa
Hienonna ruisleipä viipaleet (otin reunat poies) ja lisää sulatettu voi.
Painele ruisleipäseos irtopohjavuokiin (leivinpaperi pohjalle).
Hienonna täytteen aineet ja sekoita joukkoon jugurtti, kerma, tuorejuusto ja mausteet. Maistele.
Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä ja liota kuumaan nesteeseen.
Sekoita liivateneste hyvin vatkaten täytteen sekaan.
Kaada täyte vuokiin ja anna kakkujen hyytyä seuraavan päivään.
Koristele mielesi mukaan.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.