Ihana kahvin ja kaakaon yhdistelmä kiehtoi minua tässä makeassa piiraassa.
Ohje on kirjasta ruokasuosikit muffinit ja leivonnaiset.
Pohja:
225 g Voita
225 g Vehnäjauhoja
1 rkl Leivinjauhetta
1 tl Kaakaojauhetta
225 g Ruskeaa sokeria
4 Kananmunaa
3 rkl Pikakahvijauhetta, joka on liuennut 2 rkl kuumaa vettä
Siivilöi jauho, leivinjauho ja kaakaojauhe kulhoon ja lisää voi, sokeri, munat ja kahvi.
Sekoita taikina tasaiseksi. Paista 180 asteessa n. 30-40 minuuttia.
Kuorrutus:
115 g Valkosuklaata
55 g Voita
3 rkl Maitoa
175 g Tomusokeria
Sulata suklaa vesihauteessa, lisää voi ja maito. Siivilöi tomusokeri sekaan.
Kuorruta jäähtynyt pohja. Koristelin piirakan mariannerakeilla ja kaakaojauheella.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.