Tein pitkästä aikaa leipomuksia, tällä kertaa täytettyä kääretorttua.
Pohja:
4 Kananmunaa
1 1/2 dl Sokeria
1 dl Vehnäjauhoja
1/2 dl Perunajauhoja
1 tl Leivinjauhetta
Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää jauhot siivilän läpi ja sekoita varovasti.
Paista 225 asteessa n. 5-8 minuuttia.
Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä ennen täyttämistä.
Täyte:
1 dl Vispikermaa
1 dl Maitorahkaa
1 prk Mandariinejä
Sokeria, vanilliinisokeria
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka, valutetut mandariinit ja mausta sokerilla.
Päällystin kääretortun marsipaanilla ja koristelin suklaakukkasilla.
Kaulitsin marsipaania koristekaulimella (näkyy huonosti kuvassa).
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.