Tein pitkästä aikaa leipomuksia, tällä kertaa täytettyä kääretorttua.

 

Pohja:

4 Kananmunaa

1 1/2 dl Sokeria

1 dl Vehnäjauhoja

1/2 dl Perunajauhoja

1 tl Leivinjauhetta

Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää jauhot siivilän läpi ja sekoita varovasti.

Paista 225 asteessa n. 5-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä ennen täyttämistä.

 

Täyte:

1 dl Vispikermaa

1 dl Maitorahkaa

1 prk Mandariinejä

Sokeria, vanilliinisokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka, valutetut mandariinit ja mausta sokerilla.

Päällystin kääretortun marsipaanilla ja koristelin suklaakukkasilla.

Kaulitsin marsipaania koristekaulimella (näkyy huonosti kuvassa).