Kääretorttupohja
4 Kananmunaa
2 dl Sokeria
1 dl Perunajauhoja
1,5 dl Vehnäjauhoja
1 tl Leivinjauhetta
2 rkl Kaakaojauhetta
Paista 10 minuuttia 175 asteisessa uunissa.
Täyte
2 dl Kermaa
Sokeria
2 kpl Liivatelehtiä
1 dl Vahvaa kahvia
Marianne crushia maun mukaan
Vispaa kerma ja sokeri. Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä.
Kuumenna kahvia ja lisää liivatelehdet. Lisää kahvi-liivateseos hyvin sekoittaen kermavaahtoon.
Anna täytteen hyytyä jääkaapissa hetkisen.
Kostuta halutessasi kääretorttupohjaa kaakaolla tai kahvilla.
Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja lisää Marianne crushia.
Kääri rullalle ja anna hyytyä jääkaapissa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.