Kääretorttupohja

4 Kananmunaa

2 dl Sokeria

1 dl Perunajauhoja

1,5 dl Vehnäjauhoja

1 tl Leivinjauhetta

2 rkl Kaakaojauhetta

Paista 10 minuuttia 175 asteisessa uunissa.

 

Täyte

2 dl Kermaa

Sokeria

2 kpl Liivatelehtiä

1 dl Vahvaa kahvia

Marianne crushia maun mukaan

Vispaa kerma ja sokeri. Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä.

Kuumenna kahvia ja lisää liivatelehdet. Lisää kahvi-liivateseos hyvin sekoittaen kermavaahtoon.

Anna täytteen hyytyä jääkaapissa hetkisen.

Kostuta halutessasi kääretorttupohjaa kaakaolla tai kahvilla.

Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja lisää Marianne crushia.

Kääri rullalle ja anna hyytyä jääkaapissa.