Riistakategoriassa on ollut hiukan hiljaisempaa, mutta näin linnunmetsästyskauden päätteeksi on
oivallista laittaa esille herkkujamme.
Tämä kyyhkynrintaresepti on alunperin lähtöisin kanaruoasta, josta pienellä muokkauksella
tuli ehdoton suosikkimme.
Reseptiä voi soveltaa myös fasaanille ja metsäkanalinnuille.
Kyyhkynrinta on täytetty pekonirullalla jonka sisällä on valkosipulituorejuustoa.
Tämän jälkeen rintafilee on leivitetty kolmenkertaisella leivityksellä.
Mausteena käytin suolaa ja pippuria.
Paistetaan pannulla oikeassa voissa noin 15 -20 minuuttia.
Kanttarellikastike:
Kanttarellejä
1 Sipuli
2 rkl Voita
1 rkl Vehnäjauhoja
2 dl Vettä
2 dl Ruokakermaa
Suolaa, pippuria ja grillimaustetta.
Freesaa sipulit ja kanttarellit voissa. Sekoita vehnäjauhot kanttarellien joukkoon
ja anna ruskistua hetkisen. Lisää vesi ja ruokakerma.
Anna kastikkeen kiehahtaa, mausta ja tarkista maku.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.