Viikonvaihde meni mukavasti leiposkellessa. Voileipäkakkuja valmistui neljä kappaletta;
kaksi kinkku ja kaksi kalakakkua. Resepteinä hyväksi havaitut ohjeet. Kakut ovat n. 20 hengelle: kaksikiloisia.
Kinkkukakku
Pohja:
400 g RuisRealia
1 dl Voisulaa
Täyte:
500g Kinkkua
2 Paprikaa
1,5 dl Kurkkusalaattia
1,5 dl Majoneesia
2,5 dl Vispikermaa
400g Tuorejuustoa
1 dl Ruohosipulia
4 Liivatetta
Hiukan suolaa ja pippuria
Koristeet: Salaattia, herneenversoa, miniluumutomaattia ja tummia rypäleitä.
Lohikakku kinuskikissan ohjeella:
Pohja:
400 g tummaa paahtoleipää
n. 2 dl maitoa/kalalientä kostutukseen
Täyte:
500g Lämminsavulohta (osa kalasta kylmäsavuna)
1,5 dl Kurkkusalaattia
400g Tuorejuustoa
1,5 dl Majoneesia
2,5 dl Kermaa
4 kpl Liivatetta
1 dl Ruohosipulia
2 dl Tilliä
Sitruunanmehu
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.